O NAMA

POMOĆ NA PUTU - POZOVITE

+381 60 300 4 100

Gde god da ste - računajte na našu pomoć

Nema te lokacije na kojoj se možete zadesiti, a da ne možemo u rekordnom roku stići do Vas. Krenuli ste na letovanje ili se vraćate sa istog, a kvar se dogodio nasred puta? Uputili ste se na jednodnevni izlet sa porodicom, ali je vozilo iznenada stalo? Sve su to situacije u kojima ćemo zaista biti Vaš pouzdani partner.

Gde god da ste pošli, odakle god da se vraćate – osećajte se bezbrižnon znajuči da imate sigurnu pomoć na putu!

ŠLEPANJE

Ako se desi da iz određenih razloga ostanete negde na putu sa svojim vozilom, kao korisnik naše kartice imate obezbeđeno šlepanje 24 sata dnevno. Sve što treba da uradite je da kontaktirate naš call centar, a ljubazni operateri će Vas uputiti u naredne korake koji će biti preduzeti.

SERVIS

Osim šlepanja koje možemo organizovati u svakom trenutku, uz pomoć velike mreže naših partnera podjednako brzo možemo sprovesti i popravku vašeg vozila. Ovo je svakako veoma važna pomoć, jer postoje situacije u kojima i nakon kvara morate nastaviti putovanje.

POMOĆ NA PUTU

Bilo da se dogodi kvar ili saobraćajna nezgoda u bilo kom delu Srbije, imate na raspolaganju našu pomoć na putu. Za nas nema neradnih dana, pa o tome ne morate da brinete!
Svakog dana u godini, u bilo kom delu dana ili noći, mi ćemo biti uz vas.

Postanite naš partner i prodajno mesto

Ukoliko se profesionalno bavite uslugama pomoći na putu, kao firma ili individualac, možete se prijaviti za mesto Partnera potpuno besplatno.

Uspeh Vašeg poslovanja u našoj mreži korisnika ni na koji način nije uslovljen investicijama već isključivo Vašim radom, aktivnošću i rejtingom. Preuzmite kontrolu nad svojim poslom. Postanite naše prodajno mesto i obezbedite dodatnu mesečnu zaradu Vašoj firmi!

Scroll to Top